Webinar succesvolle gegevensuitwisseling Rotterdamse Ziekenhuizen (SRZ)

Op dinsdag 21 september 2021 organiseren we vanuit de Samenwerkende Rotterdamse Ziekenhuizen (SRZ) een webinar over de ervaringen voor succesvolle gegevensuitwisseling met behulp van het Zorgplatform.

Elisa Timmer-Voets laat zien hoe de registratie van patiënttoestemmingen in het Maasstad Ziekenhuis is geregeld. Jan Drooger is internist-oncoloog in het Ikazia en voorzitter regionale oncologienetwerk Concord. Hij toont ons de meerwaarde van digitale uitwisseling in het oncologische behandel traject. Tanja Maas van het Rivas Zorggroep neemt ons mee in de praktische stappen van de implementatie van het Zorgplatform.

Het webinar is interessant voor: projectmanagers gegevensuitwisseling, functioneel applicatiebeheerders en innovatie-, informatie- & ICT managers. Echter is het webinar toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in digitale gegevensuitwisseling in de zorg.

Het webinar vindt plaats in een Microsoft Teams meeting. Link naar de meeting: Click here to join the meeting.

De logistiek van het webinar is in handen van de Samenwerkende ChipSoft Ziekenhuizen. Mocht u vragen of opmerkingen hebben kunnen deze gestuurd worden naar Secretariaat-SaCZ@deloitte.nl.